speurtocht

Een geheel georganiseerde kinderfeestje met keuze uit verschillende speurtochten. Tijdens het kinderfeestje zullen er allerlei opdrachten worden gedaan afgestemd op het thema. Dus wordt je drakenstrijder, stoere ridder of komt het spreukenboek erbij? Kies uit de volgende speurtochten:

  • heksen & tovenaars
  • draken (dino’s)
  • ridders

Zit je thema er niet bij? Laat het tijdig weten en we maken er eentje op maat!


Van Creacamp krijgt u uitnodigingen voor het feestje, waarin de kinderen al in de stemming van het thema worden gebracht.

We starten met het voorlezen van de brief (vervolg van de uitnodiging), gaan knutselen om tijdens de speurtocht in stijl te kunnen zoeken en schminken de kinderen.

Dan gaat het gehele gezelschap naar buiten. U loopt de speurtocht zonder begeleiding van Creacamp. De speurtocht is mogelijk met foto aanwijzing of met tekst. Tijdens en op het einde van de speurtocht is er nog een versnapering. Deze krijgt u mee.

Als de speurtocht bij Creacamp plaatsvindt, kunnen de kinderen op het einde, indien de tijd het toelaat nog klimmen op de indoor boulderwand.

De speurtocht vindt plaats rondom het Rompertpark in ‘s-Hertogenbosch. Toch liever bij u? Voor een meerprijs van € 50,- is dit mogelijk.


Tijdsduur circa 1,5 – 2 uur

Kosten: € 7,50 pp. (exclusief reiskosten € 0,19/km)

Deelname 4-8 kinderen

Locatie, datum en tijd in overleg.

BESTELLEN