betalen & leveren

Workshops
De Creacamps kunnen contact worden betaald op de dag van deelname. Let wel, er is geen pinautomaat aanwezig, gelieve zoveel mogelijk gepast te betalen. Afhankelijk van het soort workshop kan het zijn dat er nog materiaalkosten worden berekend, dit wordt per workshop vermeld.


Kinderfeestje
Na aanvraag van u kinderfeestje ontvangt u uiterlijk binnen 2 werkdagen een bevestiging per e-mail met daarin vermeld; het aantal kinderen, soort kinderfeestje, eventuele extra’s, datum en tijdstip, de totale kosten, het bankrekeningnummer en ordernummer.

Alle kinderfeestjes gaan op basis van een aanbetaling (€ 20,-), middels overschrijving, na akkoord op de definitieve opdracht. Deze aanbetaling is in verband met het reserveren van de workshopruimte en de in te kopen materialen.


DIY-pakketten
Na u aanvraag ontvangt u uiterlijk binnen 2 werkdagen een bevestiging per e-mail met daarin vermeld; u bestelling  (met u wensen daarin meegenomen), de totale kosten, inclusief de verzendkosten, het bankrekeningnummer en ordernummer met uiteraard de te verwachte levertijd na ontvangst van de betaling.

Alle DIY-pakketten gaan op basis van vooruitbetaling, middels overschrijving, na akkoord op de bovenstaande e-mail.

Na ontvangst van de betaling zal de bestelling naar het opgegeven afleveradres worden verzonden. U ontvangt per e-mail/ sms een bericht dat de bestelling naar u onderweg is.

U heeft de mogelijkheid de bestelling op te halen bij Creacamp of naar u te laten verzenden door Creacamp (verzendkosten zijn voor eigen rekening). Vermeld bij de aanvraag indien u het DIY-pakket komt ophalen.

Verzendkosten
Brievenbuspost (en onder de 500 gram) zijn de verzendkosten € 2,50.  Pakketpost of boven de 500 gram dan zijn de verzendkosten € 7,50.