3 koningen kronen

In de kerstvakantie vond er bij Crea Kids een knutselactiviteit plaats waar er kronen werden geknutseld. In eerste instantie had ik het idee om de kronen zelf te maken. Dit zodat de kinderen zelf de vorm (de punten) van de kroon konden bepalen. Dit is natuurlijk wel een stukje lastiger. Uiteindelijk heb ik besloten om toch al kant en klare knutselkronen te kopen. Deze zijn onder andere te vinden bij de Kwast.

Uiteraard moesten de kinderen nu wel kiezen, maar met tossen kom je een heel eind. Voor de versiering zijn er vele mogelijkheden van verven, glitters, papier en tape tot vilt en stof. De kinderen gingen enthousiast aan de gang.

Goud was uiteraard de favoriete kleur en met crepe papier voor degene die wil nog een mooie afdichting in de kroon. Alles goed laten droegen, klittenbandsluiting erin en de kroon is klaar voor gebruik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s